Meet the members: Wesley & Kelly

0
864

Meet the members: Wesley en Kelly

Uit eigen ervaring maart 2020:

Sinds oktober 2019 zijn wij gezamenlijk gaan sporten bij BHB. Kelly ging als eerst op proefles en wist mij te overtuigen om ook een keer mee te gaan. Nadat ik mijn eerste proefles was ik overtuigd en hebben wij ons aangemeld en ook direct de voedingsschema’s genomen.

Wij hebben samen enorm veel resultaat geboekt en zijn binnen 12 weken gezamenlijk 30kg afgevallen. Naast de fysieke transformatie hebben we mentaal ook een enorme boost gekregen van het sporten bij BHB. De sfeer bij het trainen is heel gemoedelijk en iedereen die mee trained motiveert elkaar om alles te geven. Hier heerst geen haantjes cultuur en kan je gewoon lekker jezelf zijn. Virgil, Gia en Monica zijn echte professioneels die de tijd voor je nemen en motiveren om alles uit jezelf te halen.#hardworkworks


Augustus 2019:

Kelly kwam inderdaad als eerste een proefles doen en was ontzettend enthousiast. Wesley was wat terughoudend toen Kelly zo enthousiast thuis kwam, maar nadat hij een keertje mee deed tijdens de open gym en buiten even moest bijkomen van de workout, was hij net zo enthousiast als Kel!

Ze hebben dit resultaat neer gezet door zélf gedisciplineerd met de voedingsschema’s aan de slag te gaan. Ze hebben onze coaches om tips gevraagd, BHB podcasts geluisterd en informatie van de BHB infohub gelezen. In plaats van met elkaar op de bank te ploffen met een zak chips, gingen ze vroeger naar bed, begonnen ze met boeken lezen en bouwde ze hun trainingsmomenten uit.

De transformatie die ze hebben doorgemaakt is niet alleen uiterlijk goed zichtbaar, maar ook innerlijk zijn ze enorm veranderd. Ze hebben beide de kans gegrepen: het lezen van boeken die we in de gym hebben liggen.

De boeken zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, mindset en groei. Beide hebben meerdere boeken mee genomen, waaronder op vakantie!

Het één had een effect op het ander en moet je ze nu eens zien!

Een aantal leuke feitjes:

  • Kelly bouwde haar medicatie voor haar depressie af tijdens de periode van oktober t/m maart.
  • Samen vielen ze 30 kilo af!
  • Beide ervaren veel meer energie én een mindset dat zich focust op progressie.
  • Kelly had veel last van haar rug, dit gaat steeds beter en ze durft nu met gewichten te deadliften!
  • Wesley is na zijn afvalperiode begonnen met een bulk, om zo meer spiermassa aan te komen.
  • In plaats van dat ze beide tv kijken of liggen te scrollen op social media, lezen ze boeken over persoonlijke ontwikkeling.
  • Wesley heeft zijn eigen ochtendritueel ontwikkeld met hardlopen en pushups.
  • Samen hebben ze in de corona periode  hun eigen bedrijf opgestart.
  • Dit gaat zo goed, dat zowel Kelly als Wesley beide hun baan hebben opgezegd!!!

Al deze veranderingen hebben plaats gevonden in een korte periode van 10 maanden! Ze zijn nog geen jaar bezig én we zijn zo benieuwd wat de komende 10 maanden mogen brengen.

Wij zijn zo trots op dit koppel. Zij zijn het perfecte voorbeeld dat de combinatie van training, goede voeding, een positieve mindset én het lezen van boeken je leven in een korte periode ENORM kan veranderen.


Toen we de tekst voor goedkeuring laten checken door ze, kregen we deze reactie terug van Wesley:

Hi Gia,

Wat heb je dit mooi geschreven en wat leest het lekker weg! Ik word niet snel emo maar ik ben echt geraakt, we zitten in een sneltrein en ik sta eigenlijk nooit stil over de resultaten. Heel erg bedankt voor deze inzichten en voor wat het waard is… mijn ochtend routine is inmiddels uitgebreid met: lezen, koude douche en meditatie.’

 #BHBFAMILY #BUILDINGHEALTHYBODIES