BHB Transformatie – 12 weken losse voedingsschema’s

0
527

BHB Transformatie – Jennifer – 12 weken losse voedingsschema’s

Ha Gia!

Ik ben nu precies 2 maanden bezig met jullie schema en ik vind het helemaal fantastisch! Ik zit super goed in mijn vel, heb meer energie en de resultaten liegen er niet om! PR’s heb ik (waarschijnlijk mede door corona) nog niet behaald, maar kan steeds meer wod’s RX doen en heb een betere mindset.

In de bijlage heb ik mijn progressie foto’s en ik ben echt dik tevreden! Mijn gewicht is verlaagd van 59.5 kg naar 56.6kg en mijn omvang van 68,5cm naar 60,5cm! (wel volledig uitgeademd en ontspannen). Doordeweeks kan ik het schema prima volhouden, de weekenden zijn soms wat moeilijk qua andere tijden en sociale activiteiten, maar daar heb ik een goede compromis met mezelf gesloten en een manier gevonden waarbij ik zeker nog kan genieten!

Ik zou uiteindelijk graag (nog) wat meer spiermassa willen opbouwen en dus was sterker worden. Is het mogelijk om, direct aansluitend om mijn huidige voedingsschema, via jullie voedingsschema’s te gaan bulken? Of raden jullie aan om een tussenperiode te hanteren? 

Al met al ben ik super blij dat ik de stap heb genomen om jullie schema’s te volgen, want ik heb eindelijk iets gevonden wat bij mij past, wat ik goed kan volhouden en wat echt fantastische resultaten geeft! 

Groetjes Jennifer Wijnhout’

Wat een verschil en wat een mooi bericht! Gia heeft al even contact gehad met Jennifer en met dat bulken gaat het helemaal goed komen. We zijn nu al benieuwd naar de volgende foto’s en pr’s die gaan sneuvelen! 💪🤩 Wil jij ook je eigen voedingsschema’s, ga dan naar www.BHBonline.nl.

Keep up the good work lady! #hardworkworks #weareBHB