BHB Transformatie – 12 weken losse voedingsschema’s + 2-3 x per week sporten @BHB gym

0
819

BHB Transformatie – 12 weken losse voedingsschema’s + 2-3 x per week sporten @ BHB gym

Fabio en Ashley hebben samen 12 weken hard getraind én ze hebben keihard aan hun voeding gewerkt. Dat is te zien, niet alleen op de foto’s, maar ook in de gym tijdens de workouts!

Fabio:
Dertien weken geleden had ik samen met mijn vrouw een intakegesprek met Gia. Na een leuk gesprek hebben we meteen een proefles ingepland. Ondanks dat er in die periode geen sportschool open mocht, waren zij met het idee gekomen om buiten bootcamps te houden. Na de proefles waren we meteen om en hebben we doorgegeven dat we graag komen sporten. Niet alleen het sporten was leuk, maar ook hoe open en gezellig de les was.

Na deze week kreeg ik mijn persoonlijke voedingschema gemaild en begon het pas “echt”. In het begin was het lastig om helemaal uit te pluizen hoeveel van wat en wat niet. Na een aantal weken weet je wat je mag en wat je “niet” mag. Dit gecombineerd met 3 keer doordeweeks en de open gyms op zaterdag ging het enorm rap. Ik begon met een gewicht van 79KG en zit nu op 71,8KG.

Ik ben echt enorm blij met de ondersteuning van Gia en Virgil. Het is enorm belangrijk om je houding goed te hebben en te weten waar je grens ligt. Gelukkig zien ze dat goed in en anticiperen ze hier super op. Ik denk dat niks beter voelt dan het voldane gevoel dat je hebt als je weer helemaal kapot bent en eigenlijk niet meer kan lopen. Het maximale uit jezelf halen en dat is niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Ashley:
Ik ben in twaalf weken niet alleen veranderd in lichaam maar vooral mijn mindset is veranderd. Hard werken wordt beloond. Gia, Virgil, Mende en alle andere BHB’ers motiveren mij om het beste uit mezelf te halen. Te doen wat je wilt en daar volledig voor te gaan. Het is niet makkelijk maar een leven zonder uitdaging is ook maar zo simpel. Bedankt voor jullie inspiratie en motivatie. ❤️

Wil jij ook je eigen voedingsschema’s of de gym programming online volgen, ga dan naar www.bhbonline.nl en start volgende week met je eigen voedingsschema’s en/of onze trainingsroutine!

#weareBHB #hardworkworks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here