Exclusive Content:

6 oefeningen die je pullup kracht verbeteren

1. Scapulaire pull-ups Dit is feitelijk gezien het eerste gedeelte...

FIX IT! Pushup

FIX IT! Pushup De pushup! Het is een oefening die...

Home made popcorn zonder olie!

Home made popcorn zonder olie! De perfecte snack voor bij...

“Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen.”

“Sinds mijn studententijd worstelde ik met een chronische maag aandoening. Dit ging vaak gepaard met flare-ups waarbij ik zoveel pijn had dat ik niet horizontaal kon liggen en normaal slapen. Meer dan een “leer er maar mee leven” en Omeprazol om de aanmaak van maagzuur te remmen kreeg ik niet vanuit de medisch wereld. In de loop van de jaren werd mijn dosis van medicatie verhoogd naar 40 mg Omeprazol per dag en zelfs dat hielp niet altijd.

Op een gegeven moment zag ik langs komen dat de laatste tijd blijkt dat het gebruik hiervan met veel meer bijwerkingen gepaard gaat dan ik initieel dacht en toen was ik er helemaal klaar mee. Daarnaast was ik niet tevreden met hoe mijn lichaam er uit zag, ik sportte al veel en regelmatig, maar vond dat mijn lichaam dit absoluut niet weerspiegelde.

Via de Instagram van een sportmaatje zag ik BHB langs komen. Ik wist niet goed wat ik er van moest denken. En omdat ik een heftige voedselallergie heb voor een aantal voedingsstoffen twijfelde ik of dit iets voor mij was. Na kort contact met Gia nam zij elke twijfel weg. De voedingsschema’s zijn makkelijk te volgen en je kan zelf je ingrediënten uitkiezen van een lijst met producten. Heel handig als je last hebt van allergieën. Dus diezelfde dag heb ik mij nog opgegeven voor BHB.

Ik ging er open in en had eigenlijk niet extreem veel verwachtingen, maar had een instelling van “baat het niet, dan schaad het niet”. Tot mijn grote verbazing begonnen mijn maag klachten na twee weken al af te nemen. Dit zette zo snel door dat ik in de eerste vier maanden in stapjes mijn maag medicatie helemaal naar 0 heb afgebouwd.

Daarnaast merkte ik dat ik mij fitter en sterker begon te voelen en ook mijn lichaam veranderde mee. In de maanden die daarop volgden ben ik ook volledig gestopt met mijn astma medicatie (ik gebruikte 2x per dag en af en toe extra), omdat ik helemaal geen last meer had. Ik heb ondertussen al twee longtests er op zitten en uit beiden bleek dat zonder medicatie mijn longen momenteel net zo goed zijn als die van iemand zonder astma!

Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen. Ik ben op een gegeven moment gestopt met wegen, omdat ik dit mentaal prettiger vind. Maar ik kan wel vertellen dat ik tijdens mijn BHB traject strakker in mijn vel ben gaan zitten en momenteel 12 cm buikomtrek kwijt ben. Daarnaast het allerbelangrijkste, ik ben compleet medicatie vrij en ben tevreden als ik mijzelf in de spiegel zie, terwijl ik een gezonde relatie met eten heb ontwikkeld.”

Wil jij ook starten met online voedingscoaching bij BHB? Meld je hier aan!

Nieuw:

Mis dit niet:

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!? Deze ijsjes zijn super lekker, simpel en passen makkelijk in je voedingspatroon 😍 Benodigdheden:1 grote Mango1...

‘𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎!

'𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎! 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵...

“Ik ben zeker niet van plan om in oude patronen terug te vallen! Thnx BHB voor alle tips en fijne coaching!! Echt een aanrader!”

"Ik heb een 12 weken programma/coaching gevolgd bij BHB en met super resultaat🎉Mijn doelen waren, ongeveer 3 kg afvallen, rond de 57 kg wegen,...