“Simple but not easy”.

0
856

Simple but not easy

Simpel, maar absoluut niet makkelijk. Als je iets wilt bereiken, moet je actie ondernemen, anders gebeurt het niet.

Dat geldt op ieder vlak. Als je wil afvallen, moet je actie ondernemen. Als je wilt sporten en fitter wilt worden, moet je actie ondernemen.Als je iets wilt, moet je er wat voor doen. Dag in dag uit, voor langere tijd.

Dat klinkt heel simpel, maar het is niet makkelijk. 
Makkelijk is; er over praten, er over lezen, er over nadenken en gemotiveerd/geïnformeerd worden door anderen. Maar dat is niet genoeg. Je zal: ZELF ACTIE MOETEN ONDERNEMEN.

Actie waar je niet direct iets van terug ziet. De eerste week van het sporten voel je je niet direct beter, de trainingen voelen zwaar en je merkt dat je niet fit bent. De eerste week dat je gezonder (en minder) eet val je niet direct af, misschien kom je zelfs wel iets aan. .

Als je op je werk taart aangeboden krijgt, is het makkelijk om ook lekker wat te nemen. “Nee” zeggen op dat moment is moeilijk. Om naar de gym te gaan na een lange dag werken, is moeilijk. Lekker op de bank gaan liggen en eten bestellen, is een stuk makkelijker. .

Maar als je een doel hebt die je graag wil bereiken is het belangrijk dat je een plan hebt voor jezelf en dat je je daar iedere dag aan houdt.

Simpel, maar niet makkelijk. Maar DAT is wel hoe je resultaat behaald. TAKE ACTION! BE PATIENT. DON’T QUIT.🙌 

@buildinghealthybodiesonline #buildinghealtybodies #BHB


Team BHB