Exclusive Content:

Sponsor The Nationals (2017)

The Nationals! BHB is officieel sponsor van deze nieuwe...

FIX IT! Do you even kettlebell swing (met video)

https://www.youtube.com/watch?v=XPgB8Ria0oU&t=53s Doe jij kettlebell SWINGS? Of doe je eigenlijk kettlebell...

Wanneer wel en wanneer geen ‘cheatmeal’. (met video)

https://www.youtube.com/watch?v=nlbAlMJxeFg Wanneer wel en wanneer geen cheatmeal? Laten we eerst...

Portobello burger

Het is tijd voor BHB Burgerssssssss!

In 2018 hebben we deze burgers in ons kerstmenu gezet. Een beetje gewaagd om met kerst ‘burgers’ te eten, maar we kregen veel positieve reacties!

De burgers zijn dus helemaal goedgekeurd en niet alleen voor kerst.. maar het hele jaar door. 🙂

Doordat de boven en onderkant niet van brood is, bevatten de burgers minder koolhydraten. Ideaal als je een maaltijd met weinig koolhydraten wilt eten, óf als je nog zelfgemaakte frietjes erbij wilt maken.

Wat heb je nodig voor 1 burger:
-2 portobello’s
-1 rundertartaar (of een andere ‘burger’, zoals runderhamburger of Duitse biefstuk. Het vlees op de foto is een duitse biefstuk)
-1 ei (gebakken of gekookt)
-Een handje kiemen
-Een handje spinazie
-Kokosolie om in te bakken
-Sesamzaadjes

Voor de ‘saus’ voor 2 personen
– 1 tomaat
– ½ ui
-½ kleine limoen,
– ½  avocado
– 2 teentjes knoflook
– peper en zout

Hoe maak je de burger?

Verwarm een pan met een klein beetje kokosolie en bak de portobello ’s en de rundertartaartjes (of een ander stuk vlees als je daar voor kiest).
Kook, of bak je ei.

Maak intussen de saus: Doe je avocado, ui, tomaat, limoen sap, knoflook en peper en zout bij elkaar en doe het in de keukenmachine. Maak er een grove saus van.

Let ondertussen goed op je tartaartjes en de portobello’s. Je wilt ze regelmatig keren. Zijn de portobello’s sappig en zachter geworden? Dan zijn ze klaar! Tijd voor het leukste gedeelte, het stapelen.

Je begint met een portobello, daarna een grote lepel zelfgemaakte avocado saus, tartaar, ei, spinazie, nog wat saus een handje kiemen, en daarna weer een portobello. Bovenop de portobello kan je wat sesamzaadjes strooien en klaar is je burger!


Macro’s :
Eiwitten: Duitse biefstuk/tartaar (ligt aan het gewicht/grootte)
Vetten: avocado, eigeel, roomboter/kokosolie (gebruik minder of meer roomboter/olie om in te bakken afhankelijk van je hoeveelheid vetten die je mag)
Koolhydraten: –
Groenten: Tomaat, ui, limoen, portobello, ui, kiemen, spinazie

Wij vinden het leuk als je onze recepten maakt en je dit met ons deelt. Tag ons in je post op Instagram, of Facebook! @buildinghealthybodiesonline #buildinghealtybodies 


Enjoy! 
Team BHB


Nieuw:

spot_img

Mis dit niet:

spot_imgspot_img

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!? Deze ijsjes zijn super lekker, simpel en passen makkelijk in je voedingspatroon 😍 Benodigdheden:1 grote Mango1...

“Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen.”

"Sinds mijn studententijd worstelde ik met een chronische maag aandoening. Dit ging vaak gepaard met flare-ups waarbij ik zoveel pijn had dat ik niet...

‘𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎!

'𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎! 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵...