Parelcouscous met komkommer, ui, tomaat, peterselie en feta.

0
991

Tijdens onze BHB barbecue deze zomer hebben we heerlijke salades gemaakt. We hebben een aantal bakjes mee gegeven aan iedereen die graag de dag erna ook nog wat van de salade wilde eten. We kregen daarna direct de vraag of we het recept wilde delen. Bij deze!

Benodigdheden: 

  • 200 gram parelcouscous
  • 1 komkommer (zaadlijsten verwidjeren) 
  • 1 rode ui 
  • ½ blok fetakaas (optioneel) 
  • 120 gram cherry tomaatjes 
  • Een paar takjes peterselie 
  • Een paar takjes munt
  • 2 eetlepels olijfolie 
  • Citroen sap van een halve citroen
  • Peper en zou naar smaak 

Bereiding:

Kook de couscous en zet even apart. Snijd alle andere ingrediënten in blokjes. Brokkel de feta. Nu is het tijd om alles door elkaar te mixen. Klaar! 

Wij vinden het leuk als je onze recepten maakt en je dit met ons deelt. Tag ons in je post op Instagram, of Facebook! @buildinghealthybodiesonline #buildinghealtybodies 


Enjoy! 
Team BHB