Exclusive Content:

Recept baby formule (baby melk)

RECEPT BABY FORMULE (BABY MELK) We mogen aannemen dat de...

Wanneer wel en wanneer geen ‘cheatmeal’. (met video)

https://www.youtube.com/watch?v=nlbAlMJxeFg Wanneer wel en wanneer geen cheatmeal? Laten we eerst...

Update: We zijn door de muur heen!

Vandaag, dinsdag 16 juni 2020: weer een mijlpaal voor...

‘Wij hebben samen enorm veel resultaat geboekt en zijn binnen 12 weken gezamenlijk 30kg afgevallen’

BHB members Wesley & Kelly

Uit eigen ervaring maart 2020:

Sinds oktober 2019 zijn wij gezamenlijk gaan sporten bij BHB en volgde we de BHB Strength and Condioning Programming. Kelly ging als eerst op proefles en wist mij te overtuigen om ook een keer mee te gaan. Nadat ik mijn eerste proefles was ik overtuigd en hebben wij ons aangemeld en ook direct de voedingsschema’s genomen.

Wij hebben samen enorm veel resultaat geboekt en zijn binnen 12 weken gezamenlijk 30kg afgevallen. Naast de fysieke transformatie hebben we mentaal ook een enorme boost gekregen van het sporten bij BHB.  Virgil, Gia en Monica zijn echte professioneels die de tijd voor je nemen en motiveren om alles uit jezelf te halen.#hardworkworksVanuit de coaches: “Ze hebben dit resultaat neer gezet door zélf gedisciplineerd met de voedingsschema’s aan de slag te gaan. Ze hebben onze coaches om tips gevraagd, BHB podcasts geluisterd en informatie van de BHB infohub gelezen. In plaats van met elkaar op de bank te ploffen met een zak chips, gingen ze vroeger naar bed, begonnen ze met boeken lezen en bouwde ze hun trainingsmomenten uit.

De transformatie die ze hebben doorgemaakt is niet alleen uiterlijk goed zichtbaar, maar ook innerlijk zijn ze enorm veranderd. Ze hebben beide de kans gegrepen: het lezen van boeken die we in de gym hebben liggen, ze staan ook hier online.

De boeken zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, mindset en groei. Beide hebben meerdere boeken mee genomen, waaronder op vakantie!

Het één had een effect op het ander en moet je ze nu eens zien!”

Een aantal leuke feitjes:

  • Kelly bouwde haar medicatie voor haar depressie af tijdens de periode van oktober t/m maart.
  • Samen vielen ze 30 kilo af!
  • Beide ervaren veel meer energie én een mindset dat zich focust op progressie.
  • Kelly had veel last van haar rug, dit gaat steeds beter en ze durft nu met gewichten te deadliften!
  • Wesley is na zijn afvalperiode begonnen met een bulk, om zo meer spiermassa aan te komen.
  • In plaats van dat ze beide tv kijken of liggen te scrollen op social media, lezen ze boeken over persoonlijke ontwikkeling.
  • Wesley heeft zijn eigen ochtendritueel ontwikkeld met hardlopen en pushups.
  • Samen hebben ze in de corona periode  hun eigen bedrijf opgestart.
  • Dit gaat zo goed, dat zowel Kelly als Wesley beide hun baan hebben opgezegd!!!
  • Als kers op de taart is Kelly zwanger, iets wat ze al zolang wilde, maar ze wilde hier wel ‘klaar’ voor zijn, zowel lichamelijk als emotioneel.

Al deze veranderingen hebben plaats gevonden in een korte periode! Ze zijn nog geen jaar bezig, we zijn zo benieuwd naar de toekomst van deze twee!

Wij zijn zo trots op dit koppel. Zij zijn het perfecte voorbeeld dat de combinatie van training, goede voeding, een positieve mindset én het lezen van boeken je leven in een korte periode ENORM kan veranderen.

Hi Gia,
Wat heb je dit mooi geschreven en wat leest het lekker weg! Ik word niet snel emo maar ik ben echt geraakt, we zitten in een sneltrein en ik sta eigenlijk nooit stil over de resultaten. Heel erg bedankt voor deze inzichten en voor wat het waard is… mijn ochtend routine is inmiddels uitgebreid met: lezen, koude douche en meditatie.’

 #BHBFAMILY #BUILDINGHEALTHYBODIES

Nieuw:

Mis dit niet:

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!? Deze ijsjes zijn super lekker, simpel en passen makkelijk in je voedingspatroon 😍 Benodigdheden:1 grote Mango1...

“Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen.”

"Sinds mijn studententijd worstelde ik met een chronische maag aandoening. Dit ging vaak gepaard met flare-ups waarbij ik zoveel pijn had dat ik niet...

‘𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎!

'𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎! 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵...