Exclusive Content:

Borstvoeding geven én wat te doen wanneer dit niet lukt?

Borstvoeding is het meeste natuurlijke wat er is en...

Maak dagelijks een lijstje met max 5 kritische punten

Veel planners of to-do lijstjes werken niet (zo goed). Waar komt het door?

Kleine veranderingen – groot resultaat

Kleine veranderingen hebben een grote invloed op je gezondheid...

Fruitwater

Fruitwater

Water is ook ‘maar water’. Soms heb je er even genoeg van en wil je wel wat afwisseling. Fruitwater is een lekkere en goede variatie op het drinken van gewoon water. Fruit geeft veel smaak af en je kan allerlei combinaties maken!

Tijdens de BHB BBQ in de zomer van 2019 hebben we twee smaakwaters gemaakt. Een smaakwater met citroen en munt en een smaakwater met sinaasappel. Er zijn nog veel meer combinaties mogelijk, probeer het zelf!


Hoe maak je je eigen fruitwater?

Was en snij de citroen in schijfjes. Haal alle pitjes eruit. Was het bosje munt. Doe de schijfjes citroen in een kan samen met het bosje munt vul dit aan met water en laat het een paar uur trekken in de koelkast. Ditzelfde geldt voor de sinaasappel variant.

Laat het fruit heel in het water, niet verder klein snijden of pureren. Door het te laten trekken in de koelkast geeft het fruit  (en de munt) smaak af aan het water.

Haal kort voor serveren uit de koelkast en schenk het fruitwater in glazen, zonder het fruit en de munt. Voor extra verkoeling kan je natuurlijk ijsblokjes toevoegen.

Het fruitwater zonder het fruit geeft nauwelijks energie en koolhydraten, dit is verwaarloosbaar. Je hoeft dus geen macro’s mee te tellen.

Er zijn nog veel meer opties, dus probeer er op los!

Een aantal voorbeelden:
– Kiwi-aardbei-basilicum
– aardbei-limoen-munt
– Limoen-framboos
– Munt-citroen-gember-komkommer

#buildinghealthybodies #fruitwater #weareBHB

Nieuw:

Mis dit niet:

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!? Deze ijsjes zijn super lekker, simpel en passen makkelijk in je voedingspatroon 😍 Benodigdheden:1 grote Mango1...

“Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen.”

"Sinds mijn studententijd worstelde ik met een chronische maag aandoening. Dit ging vaak gepaard met flare-ups waarbij ik zoveel pijn had dat ik niet...

‘𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎!

'𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎! 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵...