Exclusive Content:

Kikkererwten

Kikkererwten uit de oven Wij maken het als een lekker...

Cholesterol is belangrijk, vermijd het niet!

Het is tijd dat we het hebben over cholesterol...

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!?...

Er is geen snelle oplossing: Vet verlies vs geld verlies? (podcast)

Er is geen snelle oplossing:

Iedereen die ons al langer volgt, weet dat we het volgende principe hanteren. Is je doel: afvallen, spier massa vergroten, buik vet verliezen, fitter worden, gezonder leven..?

Het principe blijft hetzelfde:

Consistent zijn op de lange termijn. Je zal je levensstijl moeten gaan aanpassen en een andere mindset gaan ontwikkelen.

Dit veel besproken onderwerp is een podcast waardig en deze staatt nu online! Ga naar spotify, I tunes of één van de andere streamingsdiensten om de podcast te luisteren.

Je kan de video ook bekijken op YouTube, zie de video hieronder.


If you want different results, do not do the same things.


Als je anders wilt worden dan hoe je nu bent, zal je ook andere stappen moeten gaan zetten.

1. Als je doel is om af te vallen, betekent dat dat je een klein calorie deficit creëert (voor een bepaalde periode) en dat je minder calorieën tot je neemt dan dat je lichaam verband.
Ps: Daarbij is het SOORT voeding ook belangrijk!! Dit beïnvloed je lichaam in alle opzichten, dus kies zoveel mogelijk voor puur en onbewerkte voeding.

2. Als je het meeste uit je sport moment wilt halen om je te ondersteunen in het afvallen, focus je dan op krachttraining. Cardio is zeker goed ter aanvulling, maar je hoeft zeker geen uren hard te lopen, of op de crosstrainer te staan om resultaat te behalen.

3. Voldoende en kwalitatief goede slaap is belangrijk om optimaal te  herstellen, je hormonen in balans te houden en nog veel meer.

4 Wat we verder blijven herhalen, is dat je geduldig en consistent moet zijn. Dramatische veranderingen in je lichaamscompositie gebeuren niet in een paar weken of een paar maanden.

MAAARR…. wat ons opvalt, is dat jullie de meeste van deze dingen wel weten. Heel diep van binnen weten we wel dat we moeten kiezen voor een manier van eten en een manier van bewegen, die je op langer termijn kan vol houden. Op deze manier kan je het eigen maken en wordt het een lifestyle.

Maar toch, krijgen we regelmatig vragen over dieet pillen, zalfjes, voeding die werkt als fatburner zoals thee en andere wondermiddeltjes.

We snappen het en zeg eerlijk, wie wil er nou geen pil in nemen en dan het buikvet als sneeuw voor de zon zien verdwijnen!?

Maar de waarheid over vet verliezen, spierengroei en het behouden van een strak en gezond lichaam over langere tijd is niet het vinden van een ‘geheime oplossing’.   

Het is zonde om je geld uit te geven aan deze wondermiddelen of ‘geheime oplossingen’. Als dit had gewerkt waren er niet zoveel mensen met overgewicht geweest.

In plaats daarvan komt het aan op:  

– hard werken
– een goed plan en een planning
– realistische verwachtingen
– doorzettingsvermogen
– consistentie en..
– heel veel geduld!

Het allerbelangrijkste is: GEEF NIET OP! Het maakt niet uit hoeveel moeite je er voor moet doen, als je weigert om op te geven, is succes het enige dat we je kunnen garanderen.

Beluister de podcast waarin we dit onderwerp uitgebreid bespreken en laat ons weten of het jou heeft geholpen. Deel de podcast met je vrienden, familie, collega, of buurvrouw en help ze hun doelen te behalen!

#hardworkworks #weareBHB

Nieuw:

Mis dit niet:

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!? Deze ijsjes zijn super lekker, simpel en passen makkelijk in je voedingspatroon 😍 Benodigdheden:1 grote Mango1...

“Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen.”

"Sinds mijn studententijd worstelde ik met een chronische maag aandoening. Dit ging vaak gepaard met flare-ups waarbij ik zoveel pijn had dat ik niet...

‘𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎!

'𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎! 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵...