#BHBLIFESTYLEMOVEMENT

0
1113

Wat als we je vertellen dat je je levensstijl binnen 12 weken compleet kan veranderen zonder dat het je geld kost. 

Dat je je leven naar een totaal nieuw level brengt en dat je je skills zoals;
 
– discipline
– doorzettingsvermogen
– structuur
– zelfvertrouwen
– een betere focus
– vastberadenheid


..nóg meer ontwikkeld. 


Een totale verandering van je leven in 12 weken. Wat zou dat voor jou betekenen? Denk eens goed na..hoe waardevol zou dat zijn?

‘Zonder dat het je geld kost? Maar wat kost het me dan hoor ik je denken?’

Het kost je 12 weken, 84 dagen, iedere dag 100% inzet. En, het zal het moeilijkste zijn wat je ooit hebt gedaan.

De #BHBLIFESTYLEMOVEMENT. We starten de 2e LSM 2.0 gezamelijk op maandag 19 oktober 2020, maar dan aangepast. Klik hier.


Dit is geen “Food Challenge”. Het gaat niet om wie de meeste kilo’s afvalt. Dit is een Lifestylemovement, waarin je zowel qua innerlijk als uiterlijk, grote veranderingen zal doormaken.

*Je kan met dit programma starten wanneer jezelf graag wil. De coachen van BHB doen zelf ook mee, dus wil je gezamenlijk starten, let dan goed op in de BHB gym of op social media.


Hoe gaan we dat doen?

Je houdt je 12 weken lang aan de volgende regels:  

Dagelijks: 
–  Opstaan zonder te snoozen
– 2 minuten koud douchen
– 30 minuten wandelen
– 10 blz. lezen
– Houd je aan een dieet. “No cheatmeals, no alcohol!”
– Benoem iedere dag 3 dingen waar je dankbaar voor bent.

Wekelijks
– Doe minimaal 3x per week een training van minimaal 30 minuten
– Maak iedere week minimaal 1 progressie foto 

Ga je mee doen met de BHB LIFESTYLEMOVEMENT, luister dan deze Podcast #weareBHB


Hieronder volgt iedere regel wat uitgebreider, met een korte uitleg. We hebben deze regels niet zomaar uitgekozen. Achter iedere regel zitten achterliggend doel.

Regels BHBLIFESTYLEMOVEMENT

1. Zet de wekker en ga uit bed ZONDER te snoozen. #dreamkiller

Van die extra 10 of 20 minuten slechte slaap, rust je niet ‘meer’ uit. Daarnaast stel je de dingen die je gedaan wilt hebben uit.
Wanneer je dagelijks de afspraak met je zelf na komt, ontwikkel je steeds meer discipline. Plan de avond van te voren dus hoeveel uur slaap je die nacht wilt hebben, zet je wekker op dat tijdstip en zodra de wekker gaat is het GO TIME!

2. 2 minuten koud douchen #benefits

“Eat the frog!” Dit komt van iets moeilijks doen direct in de ochtend, wat ervoor zorgt dat je je karakter en je discipline nog meer ontwikkeld. Zeker wanneer het iets zeer onaangenaams is, zoals een koude douche.
Een koude douche zorgt ervoor dat je controle over je gedachten krijgt. De kou zal je in de vecht of vlucht modus zetten. Op dit moment kan je jezelf direct laten zien dat je jezelf kan kalmeren in zo’n situatie.
Daarbij heeft het een aantal gezondheidsvoordelen waaronder ontstekingsremmende werking, beter herstel na een training en een betere doorbloeding. 

3. Wandel iedere dag 30 minuten  #outside #move


Wandel iedere dag 30 minuten, buiten! Dit betekent dus ook echt iedere dag, weer of geen weer.

Wat zijn de voordelen van 30 minuten buiten wandelen:
– Je bent meer in de natuur/buitenlucht wat een positieve invloed heeft op je hormonen en daardoor onder andere je slaap en eetgedrag positief beïnvloed.
– Het vergroot je uithoudingsvermogen
– Je kan het doen op iedere leeftijd
– Weinig risico op blessures
– Het is gratis
– Je kan het doen wanneer je wilt #noexcuses
– Het verbrand calorieën
– Verstevigd je spieren
– Verminderd stijfheid
– Minimaliseert stress en angsten
– Vergroot het gelukzalige gevoel

4. Lees 10 blz per dag #newinsights

Let op: Het moet een boek zijn dat gaat over persoonlijke ontwikkeling of in het verlengde hiervan. Dus geen fictie, romances etc.

Waarom 10 blz. per dag? Compounding! Kleine taken iedere dag = grote taak over lange periode. Zonder dat je het zelf iedere dag beseft, zijn al deze kleine doelen essentieel bij het behalen voor grote doelen.
Daarbij kosten 10 blz. maar weinig tijd, waardoor het haalbaar is om het dagelijks te doen. Niet geheel onbelangrijk is het lezen van boeken over persoonlijke ontwikkeling belangrijk als je wilt blijven groeien als persoon. Never stop learning!
*Let goed op: Een audioboek of podcast valt niet onder 10 blz. lezen.

 5. Houd je aan een dieet/voedingsschema. No Cheatmeals, no alcohol!

– Je kan ieder dieet/levensstijl aanhouden. Denk aan Paleo, vegan etc. Echter zijn onze voedingsschema’s gebaseerd op macro basis, dus hierin kan je alles uitrekenen, zolang je binnen je eigen macro’s blijft.
– Het doel is: je houd je er 100% aan.
– Heb je afgelopen jaar voedingsschema’s van BHB gebruikt? Zoek deze weer op en gebruik deze tijdens de BHBLifestylemovement!
– Heb je nog geen voedingsschema’s, maar wil je wel graag voedingsschema’s en/of coaching? Bestel onze schema’s met of zonder voedingscoaching op www.bhbonline.nl


TIP:
Maak je eigen spaarpotje aan op je online bankieren app en noem het: #BHBLIFESTYLEMOVEMENT. Wanneer je een cheatmeal zou bestellen doe je dit natuurlijk niet. In plaats daarvan stort je het geld in dit spaarpotje. Moet je eens zien op kerstavond hoeveel geld je hebt gespaard, i.p.v. dat je het geld hebt uitgegeven aan cheatmeals!

6. Benoem hardop/schrijf op: 3 dingen waar je dankbaar voor bent die dag  #thankfull

Vaak benoemen we wat we graag zouden willen, of wat we nóg niet hebben. Laten we de focus eens verleggen naar wat we wél al hebben door dagelijks een moment te creëren waarin je terug denkt aan de dag en de dingen die je gedaan hebt. Bijvoorbeeld: “Ik ben dankbaar voor de wandeling in de zon met de hond” of “Ik ben dankbaar voor het kopje koffie vanmiddag, met een vriendin die ik lang niet heb gezien” of “Ik ben dankbaar voor ons mooie huis”. 

Dankbaarheid hardop uitspreken en/of opschrijven:
– vergroot ons gevoel van gelukkig zijn
– helpt onze kwaliteit van slaap te verbeteren
– vergroot het succes tijdens werk en andere dingen die we doen
– heeft een positief effect op relaties, ons energielevel en onze gezondheid.

Wekelijkse taken: 

1. Maak minimaal 1 progressie foto per week #progress

Vaak heb je je eigen progressie niet door. De weegschaal is niet altijd een goede graatmeter. Gebruik foto’s om te kijken hoe je veranderd tijdens de BHBLifestylemovement!
Je kan je (wekelijkse) foto uploaden met de hashtag #BHBLIFESTYLEMOVEMENT. We zien graag de progressie en/of de voor-na foto na 12 weken.
Let goed op: Ondanks dat je lichaam enorm zal veranderen, is dit geen “Food Challenge”. Het gaat niet (alleen) om je uiterlijk, maar om ook vooral om je innerlijke verandering. 

2. Minimaal 3 keer per week trainen #training


De trainingen duren minimaal 30 minuten. Wandelen hoort hier niet bij.
Wat voor soort training of sport je doet maakt niet uit. Denk aan bijvoorbeeld: Crossfit, fitness, wielrennen, hardlopen, turnen, zwemmen, judo etc.


Conclusie

Als je al voedingsschema’s van ons hebt gehad en momenteel bezig bent met de coaching, is deze movement echt ‘Next Level’! We moedigen iedereen aan om het vooral nu door te pakken en mee te doen.

Dit is niet zomaar een makkelijke movement. Het zal enorm uitdagend zijn en er zullen dagen zijn dat je geen ‘zin’ hebt, moet bent of geen tijd lijkt te hebben. Maar als je er aan begint, is het ook de bedoeling om het af te maken. Hierdoor ontwikkel je discipline, doorzettingsvermogen, maar vooral zelfvertrouwen. Dus houd je aan de regels. Ook als het moeilijk wordt, ook als je jarig bent, ook als je een drukke dag/week hebt.

Ga je bijvoorbeeld een maand naar het buitenland, of heb je een andere reden waarom je absoluut niet met ons kans starten op 1 oktober? Geen probleem. Je kan starten wanneer het jou uitkomt! Je begint gewoon, net als ieder ander bij dag 1 van week 1.

We droppen eventueel meerdere keren een podcast op Spotify (klik hier voor de eerste podcast met uitgebreide uitleg over de BHB Lifestylemovement) met onderwerpen en vragen over BHBLifestylemovement. Dus heb je vragen, stel deze hieronder of via social media.


Screenshot de BHBLifestylemovement kalender:


Wil je onze voedingsschema’s gebruiken tijdens de BHBLSM, ga dan naar www.bhbonline.nl en bestel je eigen voedingsschema’s.

Deel dit bericht met iedereen die deze uitdaging aan wil gaan en zijn of haar leven naar een Next Level wil tillen! 

#WEAREBHB #BHBLIFESTYLEMOVEMENT 

TEAM BHB