“Ik ben in twaalf weken niet alleen veranderd in lichaam maar vooral mijn mindset is veranderd”

0
814

BHB Transformatie – 12 weken losse voedingsschema’s + 3 x per week Strength and Conditioning training

Fabio en Ashley hebben samen 12 weken hard getraind én ze hebben keihard aan hun voeding gewerkt. Dat is te zien, niet alleen op de foto’s, maar ook in de gym tijdens de workouts!

Fabio:
Dertien weken geleden had ik samen met mijn vrouw een intakegesprek met Gia. Na een leuk gesprek hebben we meteen een proefles ingepland. Ondanks dat er in die periode geen sportschool open mocht, waren zij met het idee gekomen om buiten bootcamps te houden. Een beetje te vergelijken met de training van BHBGYM@HOME. Na de proefles waren we meteen om en hebben we doorgegeven dat we graag komen sporten. Niet alleen het sporten was leuk, maar ook hoe open en gezellig de les was.

Na deze week kreeg ik mijn persoonlijke voedingsschema gemaild en begon het pas “echt”. In het begin was het lastig om helemaal uit te pluizen hoeveel van wat en wat niet. Na een aantal weken weet je wat je mag en wat je “niet” mag. Dit gecombineerd met 3x per week de strength and conditioning training ging dat enorm rap! Ik begon met een gewicht van 79KG en zit nu op 71,8KG.

Ik ben echt enorm blij met de ondersteuning van Gia en Virgil. Ik denk dat niks beter voelt dan het voldane gevoel dat je hebt als je weer helemaal kapot bent en eigenlijk niet meer kan lopen. Het maximale uit jezelf halen en dat is niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Ashley:
Ik ben in twaalf weken niet alleen veranderd in lichaam maar vooral mijn mindset is veranderd. Hard werken wordt beloond. Gia, Virgil, Mende en alle andere BHB’ers motiveren mij om het beste uit mezelf te halen. Te doen wat je wilt en daar volledig voor te gaan. Het is niet makkelijk maar een leven zonder uitdaging is ook maar zo simpel. Bedankt voor jullie inspiratie en motivatie. ❤️

#weareBHB #hardworkworks