Exclusive Content:

Wrap met pure chocolade

Niet iedereen is zo creatief met eten, maar onze...

Home made paté

Lever, we praten vaak over de voordelen van lever...

“Ik ben in twaalf weken niet alleen veranderd in lichaam maar vooral mijn mindset is veranderd”

BHB Transformatie - 12 weken losse voedingsschema's + 3...

BHB SHOP = ONLINE!!

BIG NEWS –
DE ‘BHB BASICS’ COLLECTIE IS VANAF NU TE KOOP IN DE BHB SHOP!

De collectie is te vinden op www.BHBSHOP.nl en bestaat uit hoodies voor mannen én vrouwen, jogging broeken (unisex ), mannen T- shirts en vrouwen hempjes.

Er is de afgelope periode een enorme vraag geweest naar BHB kleding, maar daar wilde we echt even de tijd voor nemen. Nu is het dan eindelijk gelukt: de eerste Basics lijn staat online!!

Zoals de naam het zelf ook al zegt, dit is een basis lijn. De kleding is in één of twee kleuren verkrijgbaar en het design is klein maar gedetailleerd.

Leuk weetje: De stof van de de Zip Hoodies en de Crop Hoodies is van de binnenkant super zacht (fleece). Deze (Crop) hoodie is dé favoriet van Giacolina en de atleten, die deze hoodies afgelopen periode al hebben mogen testen.


BHB COMFY LEGGINS

Deze leggings vallen niet binnen de BHB Basics lijn, maar dat mag de pret niet drukken. De leggings zitten heerlijk!

Niet alleen wordt er in deze leggings getraind, maar de leggings worden ook ‘gewoon’ gedragen.

Vraag je je af ‘Waarom?’

Omdat ze zo lekker zitten. Ik woon er bijna in haha!
– Monica


Komende weken volgen een aantal extra kleuren zoals voor de voor de hoodies en de T- shirts. Houd onze Instagram en Facebook  pagina in de gaten.

Laat ons weten wat je van de shop en de collectie vindt. Bijvoorbeeld: Wat is jouw favoriete kleding stuk? Wat zou je graag nog bij de collectie zien?

Reageer hieronder of stuur ons een bericht via social media.

Virgil en Gia & team BHB
#weareBHB

Nieuw:

Mis dit niet:

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!? Deze ijsjes zijn super lekker, simpel en passen makkelijk in je voedingspatroon 😍 Benodigdheden:1 grote Mango1...

“Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen.”

"Sinds mijn studententijd worstelde ik met een chronische maag aandoening. Dit ging vaak gepaard met flare-ups waarbij ik zoveel pijn had dat ik niet...

‘𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎!

'𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎! 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵...