Exclusive Content:

Home made glutenvrije granola – Pick your favorite, chocolate or peanutbutter!  

Sandra, één van onze BHB toppers maakt regelmatig zelfgemaakte...

Noten weken – waarom en hoe?

Hoewel noten rijk zijn aan voedingsstoffen, bevatten onze lekkere nootjes ook antinutriënten die assimilatie kunnen blokkeren, de spijsvertering kunnen verstoren en het darmkanaal kunnen irriteren - wat niet zou mogen gebeuren want onze darmen zijn de basis van een goede gezondheid.  Granen, peulvruchten en noten kunnen goede voedingsstoffen leveren, met name magnesium om het calcium in zuivelproducten in evenwicht te brengen, maar alleen als ze zorgvuldig zijn bereid.

IJs met blauwe bessen en banaan

Sommigen onder ons zijn echte ijs lovers, zomer, winter,...

Banana Spring Rolls (smaken beter dan dat ze eruit zien)

Danique maakte dit recept rondom kerst en wij vroegen haar of ze het met ons wilde delen 🙂 Ze zien er misschien niet zo lekker uit op de foto, maar geloof ons…ze smaken heerlijk. Met deze bananen spring rolls maak je iedere zoetekauw blij.
Je kan ze in de pan bakken, maar heb je een airfryer? Dan kan dat ook!

Wat heb je nodig voor 4 kleine spring rolls?

  • 1 rijpe banaan
  • 4 rijstvellen
  • 1 eetlepel olijfolie of roomboter
  • topping zoals kokosrasp, pure chocolade of pindakaas (of verzin je eigen topping)

Bereidingswijze

  • Verwijder de schil van de banaan en snijd de banaan door de midden en vervolgens snijd je de banaan in de lengte ook door het midden. Je hebt nu 4 stukken banaan.
  • Voordat je een stukje banaan in een rijstvel rolt, houd je de rijstvellen even onder onder lauw water.
  • Extra: Voeg een topping toe zoals pindakaas of kokosrasp en rol de rijstvellen op.
  • Zet een koekenpan op het vuur samen met de olie of boter en bak de banaan spring rolls goudbruin aan iedere kant. Dit duurt in totaal zo’n 5-7 minuten. Het lekkerste is als iedere kant van de spring roll krokant is geworden van het bakken. Liever in de airfryer maken? Dat kan ook! Verwarm de airfryer voor op 200 graden en bak ze 12 minuten af.
  • Een klein beetje laten afkoelen, maar warm zijn ze het lekkerste!

Enjoy! #buildinghealthybodies

Nieuw:

Mis dit niet:

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!? Deze ijsjes zijn super lekker, simpel en passen makkelijk in je voedingspatroon 😍 Benodigdheden:1 grote Mango1...

“Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen.”

"Sinds mijn studententijd worstelde ik met een chronische maag aandoening. Dit ging vaak gepaard met flare-ups waarbij ik zoveel pijn had dat ik niet...

‘𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎!

'𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎! 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵...