Exclusive Content:

Borstvoeding geven én wat te doen wanneer dit niet lukt?

Borstvoeding is het meeste natuurlijke wat er is en...

RIBEYE – voedingsfeiten

Als we het over vitaminen en mineralen hebben, denken de meesten van ons aan broccoli of een stuk fruit. Echter bevatten dierlijke bronnen en vooral rundvlees enorm veel belangrijke vitaminen en mineralen, (grote hoeveelheden in relatief kleine porties) die makkelijk opneembaar zijn voor ons lichaam.

Wrap met pure chocolade

Niet iedereen is zo creatief met eten, maar onze...

‘-21 kilo en geen eet “stress” meer’

Welke uiterlijke veranderingen merk je na afgelopen 12 weken?
Allereerst de omvang van m’n lijf! Zo veel centimers al kwijt! Daarnaast ook m’n huid, weinig tot geen “gedoe” op m’n huid. (lees puistjes of vlekken) gezonde kleur en geen overdreven rode wangen.

Welke innerlijke veranderingen merk je na afgelopen 12 weken?
Rust!! Ik vertrouw volledig op het advies van jullie en hoef me niet meer druk te maken om wat wel kan en wat niet en vooral WAAROM! Ik ben iemand die graag wil weten waarom iets wel en waarom iets niet handig is. Ook slaap ik lekkerder(zover dat lukt met een 3.5 en 8 maanden oude kids hahah)

Welke kwaaltjes zijn verminderd?
Vermoeidheid is weg(het futloos voelen, lege vermoeidheid ken ik niet meer!) ook poepen is geen enkel probleem meer altijd een top drol hahaha. Mijn spieren voelen ook beter(geen rusteloze benen meer gehad bijvoorbeeld). Ook heb ik tijdens het sporten het idee dat m’n longen het beter doen op m’n nieuwe leefstijl.

Hoe is je levensstijl verandert afgelopen 12 weken?
Totaaaaaal veranderd, geen eet “stress” meer, geen cravings meer (wat echt een feest is!!!) fitter gevoel en hoewel ik geen streef gewicht heb om naar toe te werken ben ik 21kg kwijt en is me dus duidelijk geworden dat m’n lijf en hoofd de onzin hiervoor niet nodig hebben gehad en dit het is voor mij.

Hoe ga je dit doorzetten in de komende maanden?
Veel mensen vragen mij tot wanneer dit loopt en zeggen vaak dingen als ‘nu niet meer stoppen he?!’ en ik kan alleen maar antwoorden met voor altijd en waarmee stoppen? Het is voor mij een leefstijl verandering geweest en waarom zou ik terug gaan naar iets waar ik me belabberd bij voelde.

Nieuw:

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!?...

Mis dit niet:

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!?...

Ik kom van 100+ kilo, trots op mijzelf en mijn doorzettingsvermogen!

Oké ik ben dus echt in een ongelooflijke jubelstemming....

Tijd voor IJS!

Met dit weer willen we toch allemaal ijs eten!? Deze ijsjes zijn super lekker, simpel en passen makkelijk in je voedingspatroon 😍 Benodigdheden:1 grote Mango1...

“Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen.”

"Sinds mijn studententijd worstelde ik met een chronische maag aandoening. Dit ging vaak gepaard met flare-ups waarbij ik zoveel pijn had dat ik niet...

‘𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎!

'𝟹 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘉𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘦𝘢𝘭𝘵𝘩𝘺 𝘉𝘰𝘥𝘪𝘦𝘴. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝟷 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳. 𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎! 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵...